Pranic Healing

    
 
Pranic Healing
 
Начало
Пранично лечение
Кои сме ние
Семинари
График семинари
Продукти
Научни изследвания
Статии
Галерии
Книги
Връзки
Контакти

 
Мастър Чоа Кок Сюи
Шарлот Андерсън
История
Медитация
Споделено
Архатик Йога


 

   
Семинари

МЕДИТАЦИЯ ВЪРХУ АТМА

Изисквания:

няма

"ПОСТИГАНЕ НА ЕДИНСТВО С ВИСШАТА ДУША"
Много хора не съзнават, че единството или силната връзка с висшата душа е ключът към щастие, вътрешна сила и добро здраве в ежедневието. Древни медитативни техники, с векове пазени в тайна, сега се разкриват на широката публика. Тази рядка книга разглежда смисъла на понятието реализация на душата и техниката на две медитации - Медитация върху сърцата близнаци и Медитация върху душата. По един достъпен начин се разглежда езотеричното значение на АЗ СЪМ в различните религии и философски течения. Споделят се вътрешни техники за активиране на сърдечната и коронната чакра, връзката на енергията кундалини с реализацията на душата, издигане на съзнанието, постигане на покой, концентрация и медитация, трите постоянни семена, напреднали техники на пранично дишане, петте добродетели, златното правило и законът на кармата. И много повече! Забележителна по обхват, тази книга спомага за извисяване и трансформиране на живота на човека на различни нива.

Този семинар е отворен за всички, няма изисквания за участие освен желанието да се научим да се свързваме с Висшата си душа. Ученията, споделяни по време на Медитация за реализация на Душата, известна като Медитация върху Атма, са били пазени в тайна в продължение на векове и давани само на най-вътрешните ученици в древните школи. Гранд Мастър Чоа Кок Сюи вярва, че хората са готови да направят огромно превключване на съзнанието и следва да им бъдат дадени техники за преживяване на Божествено блаженство, любов и светлина и са способни да го направят за няколко години, вместо след много прераждания! Техниките, дадени по време на тази медитация помагат за ускоряване на обединяването на Въплътената душа (личността) с Висшия аз (Его или Висша душа).

Учениците ще открият природата на Душата и нейното пътешествие през безкрайните прераждания. Споделя се знание за съществуването на перманентни семена в енергийното тяло и по какъв начин те влияят върху физическия, емоционалния, менталния и духовния аспект на живота ни. Те са еквиваленти на енергийни ДНК записи, които влияят на формирането на фините тела.

Тази медитация ускорява процеса на развиване на духовния мост или антакарана, която свързва Въплътената душа с Висшия аз. При редовна медитация върху Душата информацията, която преминава от Висшата душа към въплътената душа значително се улеснява. Като резултат, абстрактният ум се оживява и усилва, интуитивните способности се засилват и се поддържа вътрешният покой, блаженство, разширяване на съзнанието, добра самооценка, самоувереност и осъзнастта за мястото ни във вселената и единството ни с всичко.

Водещ: Ясен Николов

За записване: 0888 219 636
0888 242 149

Цена: 240лв.

безплатно онлайн четене на книгата >>


   
Pranic Healing
Join us at Facebook
 

Facebook: Прана България - клуб
Група за практикуващи
Практики, протоколи, въпроси и отговори.

 
Медитация на Сърцата близнаци
 

 

     
Pranic Healing
 
Copyright: 2005 PranicBulgaria. All Rights Reserved. Designed by Prodigy Ltd.