Pranic Healing

    
 
Pranic Healing
 
Начало
Пранично лечение
Кои сме ние
Семинари
График семинари
Продукти
Научни изследвания
Статии
Галерии
Книги
Връзки
Контакти

 
Мастър Чоа Кок Сюи
Шарлот Андерсън
История
Медитация
Споделено
Архатик Йога


 

   
Мастър Чоа

ГРАНД МАСТЪР ЧОА КОК СЮИ
Основател на съвременното Лечение с Прана и Архатик Йога

Чувството на блаженство, сила, любов и единство, които се преживяват от онези, който практикуват Медитацията на Сърцата Близнаци, събуждат и други чувства - на дълбока благодарност и изключително уважение към духовния учител, който представи тази мощна медитация . Този учител е Гранд Мастър Чоа Кок Сюи. Той не е гуру в класическия стил на изолиран свят човек на върха на някоя планина., а един достъпен, съвременен лектор, който предава по-висшите мистерии директно на ученика, позволявайки му да осъществи контакт с физически учител, което е безценен дар.

Мастър Чоа започва изучаването на езотерични науки още в младежка възраст в Филипините, където е израснал. Завършвайки като инженер по химия, успявайки като частен бизнесмен и създаващ семейство, Мастър Чоа започнал да посвещава всичкото си свободно време за разпространяване на Великото Дело. Четиринадесет книги, много звукозаписни медитации и без брой семинари и курсове, проведени след това в десетки страни, Мастър Чоа сега е като олицетворение и пример на това какво се случва когато един човек служи. С обаяние, което идва от постоянните му контакти с божественото, любов и търпение към неговите "чела" /ученици/ и удивителна физическа издръжливост, която му позволява да пътува повечето седмици в годината, Мастър Чоа е обучил десетки хиляди ученици в целия свят на принципите на Лечение с прана и напредналите медитативни техники на Архатик йога. Лечение с прана е една древна форма на енергийна медицина, която Мастър Чоа преоткрива и доразвива.Тя е начин всеки човек да вземе по-активна роля за своето собствено здраве и благополучие. Архатик йога - за която Медитацията на сърцата близнаци е крайъгълен камък - е синтез на различни тайни техники за ускоряване на духовното развитие. В Архатик йога се набляга не само на медитацията, но и на изграждането на характера, което учи учениците как да създадат добри взаимоотношения в живота.

Много от духовните техники, които Мастър Чоа преподава, досега са били скрити и пазени само за някои избрани ученици. Но Мастър Чоа вярва, че светът е готов за учението и той е избран да помага на Висшите Същества в новата ера. - Дженифър Саби


   
Pranic Healing
Join us at Facebook
 

Facebook: Прана България - клуб
Група за практикуващи
Практики, протоколи, въпроси и отговори.

 
Медитация на Сърцата близнаци
 

 

     
Pranic Healing
 
Copyright: 2005 PranicBulgaria. All Rights Reserved. Designed by Prodigy Ltd.